رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد رونمایی از گلکسی A۰۶ ۵G با ۴ سال پشتیبانی از اندروید فصل دوم همسترکامبت آغاز شد | قیمت همستر در رشدی صعودی انتخاب بهترین حرکات ورزشی برای تقویت و شکل‌دهی هر اندام چرا مک بوک پرو برای کار‌های گرافیکی عالی است؟ تولیدات شرکت دانش‌بنیان مشهدی «دورامد» درمان بیمار را از راه دور ممکن می‌کند | نوآوری در خدمت درمان چراغ سبز چین برای احداث ایستگاه فضایی در اعماق دریا
سرخط خبرها

ویدئو | سقوط در سیاه‌چاله چگونه خواهد بود؟

  • کد خبر: ۲۲۷۵۰۲
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۲
ویدئو | سقوط در سیاه‌چاله چگونه خواهد بود؟
دانشمندان مرکز پرواز‌های فضایی گادرد ناسا با ابرکامپیوتر فوق‌العاده قدرتمند Discover این سازمان، ویدیویی را شبیه‌سازی کرده‌اند که نشان می‌دهد سقوط‌کردن در یک سیاهچاله احتمالاً چگونه به‌نظر خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز - اجرای این پروژه توسط ابررایانه Discover آژانس فضایی ایالات‌متحده پنج روز طول کشیده و در جریان آن، حدود ۱۰ ترابایت داده تولید شده است. این ویدیو که در ادامه می‌توانید آن را مشاهده کنید، بیننده‌ای را نشان می‌دهد که از میان گاز‌های درخشان اطراف سیاه‌چاله عظیمی که مانند سیاه‌چاله مرکز کهکشان راه شیری است، عبور می‌کند و در آن فرو می‌رود.

دوربین در نهایت به نقطه بی‌بازگشت «افق رویداد» برخورد می‌کند، جایی که هیچ چیز، حتی نور، نمی‌تواند از آن فرار کند.

سیاهچاله مورد استفاده در این شبیه‌سازی، شبیه به سیاهچاله‌ای است که در مرکز کهکشان راه شیری ما قرار دارد، که جرم آن تقریباً ۴.۳ میلیون برابر جرم خورشید است. حلقه‌های فوتون نارنجی و زرد اطراف سیاه‌چاله با ورود دوربین به آن، منحرف می‌شوند. مرکز سیاهچاله نیز با رنگ مشکی تصویرسازی شده است، زیرا دوربین به نقطه‌ای یک بعدی به‌نام تکینگی می‌رسد.

سیاهچاله‌ها متراکم‌ترین اجرام در جهان هستند. هیچ‌کس دقیقاً نمی‌داند که ماده فراتر از افق رویداد یک سیاهچاله چگونه به‌نظر خواهد رسید، اما محققان در مورد فیزیک اطراف این نقاط فوق متراکم در فضا، اطلاعات زیادی دارند. در اطراف یک سیاه‌چاله، نیرو‌های گرانشی به‌قدری قوی هستند که حتی فضا-زمان را به کنترل خود در می‌آورند.

اجسام (و خود فضا-زمان) با سرعت نور به سیاهچاله نزدیک می‌شوند. طبق بیانیه ناسا، با این سرعت، زمان کندتر می‌شود، به‌طوری که فردی که به مدت ۶ ساعت در یک فضاپیما به دور یک سیاهچاله می‌چرخد، ۳۶ دقیقه کندتر از همتایان خود در فضاپیمای اصلی پیر می‌شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->